Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Hovenier van A - Z 

NEEM NU CONTACT OP >

Hovenier Utrecht en omgeving

Verdi Tuinen ontwerpt, onderhoudt en legt eigentijdse, duurzame tuinen aan. Met onze groene vingers brengen wij uw tuin tot leven. Zodat u er jaren van kunt genieten. Onze hoveniers hebben flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen komen we tot een plan, waar al uw wensen in vervulling komen. Verdi Tuinen is een hoveniersbedrijf dat met name werkt in de regio Utrecht (bijvoorbeeld in Leidsche Rijn, Bilthoven, Amerongen, Zeist, Nieuwegein en Driebergen).

Eigentijds tuinontwerp maken

Een professioneel tuinontwerp is de eerste stap richting uw nieuwe vakkundig aangelegde tuin. Het zou zonde zijn als uw tuin na het aanleggen toch niet helemaal bevalt. Dit kan een goed tuinontwerp makkelijk voorkomen. Door goed te luisteren, kunnen we alle wensen in uw nieuwe tuin verwerken. Laat u de tuin ook door ons aanleggen en onderhouden, dan is het tuinontwerp altijd kosteloos. Zo krijgt u eindelijk die perfecte tuin, waar u eerst alleen van kon dromen.

Door het op papier zetten van al uw ideeën, ontstaat er een tuin precies zoals u wilt. Denk hierbij aan een prachtig gazon, een fijn terras waar u met lekker weer heerlijk kunt eten, een praktische overkapping, sfeerverlichting, vrolijke bloemperken, alles is mogelijk! Daag ons uit. Samen creëren we een tuinontwerp dat de door u gewenste sfeer ademt.

Bekijk hier snel onze projecten om inspiratie op te doen!

Tuinaanleg in Utrecht

Onze hoveniers hebben één doel: elk project succesvol afronden. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook! De aanleg van uw tuin is bij onze ervaren hoveniers dan ook in goede handen. Wij werken efficiënt en vakkundig en gebruiken het liefste duurzame materialen. Zo kunt u jaren genieten van uw droomtuin. Tijdens de aanleg hoeft u zich nergens zorgen over te maken, wij verzorgen alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg. Van bestrating en beplanting tot het zetten van schuttingen of pergola’s. We doen dat op een efficiënte en opgeruimde manier, zodat u en uw buren zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Tuinonderhoud in Utrecht

Uw tuin groeit, leeft en bloeit. Daardoor heeft deze constant aandacht nodig. Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd of zin in het tuinonderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Terrasreiniging
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar netjes en fris bij ligt. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten, enkele uren per maand is al voldoende om uw tuin groen en gezond te houden. Vraag naar onze mogelijkheden voor periodiek tuinonderhoud.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

Hovenier in de buurt van Utrecht

Bij Verdi Tuinen helpen we u graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht, zoals bijvoorbeeld Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven en Nieuwegein. Wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Of heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin?  Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.