blank

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Hovenier van A - Z 

NEEM NU CONTACT OP >

Hovenier Utrecht en omgeving

Op zoek naar een hovenier in Utrecht en omgeving? Iemand die uw tuin kan ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Ons team van Verdi Tuinen heeft misschien wel de groenste vingers van de regio.

We zijn we geen borstkloppers, maar we durven wel te stellen dat we de meest mooie en duurzame tuinen ontwerpen. En aanleggen én onderhouden.

Bij Verdi Tuinen staat één ding altijd bovenaan: een tuin die leeft. Want een tuin die bloeit en groeit, is een tuin waar u jaren van kunt genieten. Het is ons uitgangspunt dat een tuin past bij de klant. Met andere woorden: past bij wat u wil. Daarom komen we samen tot een plan.

We luisteren naar wat jij belangrijk vindt, niet wat wij zelf de mooiste oplossing vinden. Uiteraard geven we desgewenst wel advies. Zo kunnen we al uw groene (of minder groene) wensen in vervulling brengen. We zijn een hoveniersbedrijf dat met name werkt in de regio Utrecht (bijvoorbeeld in Leidsche Rijn, Bilthoven, Amerongen, Zeist, Nieuwegein en Driebergen).

Eigentijds tuinontwerp maken

Wil je een vakkundig aangelegde tuin? Of weet u ongeveer wat u wil, maar geen idee hoe dat tot uiting komt? Waar u het beste een terras kunt aanleggen bijvoorbeeld? Dan starten we met een tuinontwerp. We schuiven bij u aan tafel en vragen u het hemd van het lijf. Wat vindt u mooi? Wat niet? Heeft u wensen, wat is belangrijk? Wel of geen kind- of diervriendelijke tuin? Enzovoort, enzovoort. De truc zit hier in het luisteren. Alleen zo kunnen we al uw wensen verwerken tot uw droomtuin. Aan een tuinontwerp zitten kosten verbonden. U leest er meer over op onze pagina over tuinontwerp.

Bekijk hier snel onze projecten om inspiratie op te doen!

Waarom tuinontwerp?

Door alle ideeën op papier te zetten, kunnen we een tuin creëren die precies past bij wat u wil. Denk aan een prachtig gazon en een fijn terras dat ruimte biedt om eindeloos te barbecueën. Of juist een praktische overkapping met sfeerverlichting en vrolijke bloemperken. Of natuurlijk alle bovenstaande opties samengevoegd. Hoe dan ook: alles is mogelijk. Daag ons maar uit, wij bedenken een tuin die de gewenste sfeer ademt.

Bekijk hier snel onze projecten om inspiratie op te doen!

Tuinaanleg in Utrecht

Laten we met de deur in huis vallen: een tuin moet passen bij je als persoon. Dus pas als u 100% tevreden zijn, zijn wij dat ook. Verwacht van Verdi Hoveniers niks minder dan de beste kwaliteit en de beste service. Als vakidioten zijn we gek op groen (Verdi uit onze bedrijfsnaam betekent niet voor niets ‘groen’). We zijn dus ook altijd op zoek naar manieren om uw tuin zo groen mogelijk aan te leggen. Niet alleen met de kleur, vooral in duurzaamheid. Dat betekent dat we met duurzame materialen werken. Zo weten we zeker dat je nog jaren kunt genieten van jouw droomtuin. Wij houden ons bezig met allerlei soorten aanleg. U kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • Bestrating
  • Beplanting
  • Zetten van schuttingen of pergola’s

Tuinonderhoud in Utrecht

Tuinonderhoud is misschien wel het allerbelangrijkste van uw tuin. Een seizoen niks gedaan en uw tuin ligt er heel anders bij. Uw tuin groeit, leeft en bloeit. Daardoor heeft deze constant aandacht nodig. Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd of zin in het tuinonderhoud? Dan gooi je dat gewoon bij ons over de schutting. Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Terrasreiniging
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er het hele jaar netjes en fris bij ligt. Tuinonderhoud hoeft niet veel te kosten. Je hoeft dus niet diep in de buidel te tasten, want soms is een paar uur per maand al voldoende. Vraag naar onze mogelijkheden voor periodiek tuinonderhoud.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

Hovenier Utrecht en omgeving

Bij Verdi Tuinen helpen we je graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht, zoals Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven en Nieuwegein. Wil je jouw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Of heb je hulp nodig bij het onderhouden van jouw tuin?  Wij adviseren en informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.