Tuinonderhoud is 
de liefde die uw tuin nodig heeft 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinonderhoud

Uw tuin leeft: het groeit, bloeit en vraagt constant aandacht. Een jaartje niet gesnoeid, bemest of winterklaar gemaakt? Dan staat uw tuin er volgend seizoen heel anders bij. Of u het nou wilt of niet, tuinonderhoud is dus enorm nodig. Heeft u niet van die groene vingers en ziet u het al helemaal niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Of misschien vindt u het heerlijk om in de tuin te werken, maar is tijd uw vijand? Grote of kleine werkzaamheden? Voor ons maakt het niet uit, wij steken graag onze handen uit de mouwen in uw tuin. Sterker nog, zo zijn we helemaal in ons element. Wij regelen uw tuinonderhoud en zorgen dat uw tuin sfeervol blijft.

Optimale uitstraling en waarde van de tuin 

Stel u eens voor: de lente is in aantocht, het zonnetje schijnt en het is windstil. Dit is het ideale moment om weer naar buiten te gaan voor bijvoorbeeld een kopje koffie in de tuin. De eerste zonnestralen van het jaar zijn altijd heerlijk om een nieuw seizoen in te luiden. Maar enkel de tuinstoelen uit de schuur halen en neerzetten, is niet genoeg. Sporen van onkruid, dode planten of een terras vol met groene aanslag … De winter heeft haar sporen nagelaten en eerst moet uw tuin een opknapbeurt krijgen. Wij maken uw tuin gegarandeerd weer zomerklaar. Door regelmatig tuinonderhoud te plegen, komt uw tuin in de beste staat. Op die manier kunt u er langer plezier van hebben. Dit geldt natuurlijk niet enkel voor de zomer of lente, want ook in de herfst en winter zal er onderhoud nodig zijn. Desgewenst kunnen onze hoveniers langskomen voor onderhoud als u zelf op vakantie bent. Vertel ons wat u wil in uw tuin, wij doen de rest.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

Periodiek tuinonderhoud

Wilt u dat uw tuin er áltijd mooi, netjes en verzorgd uitziet? Kies dan voor periodiek tuinonderhoud, waar wij op regelmatige basis bij u langskomen om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven. Zie het als bijpunten bij de kapper: wij geven uw tuin weer de benodigde liefde en aandacht voor een gezonde uitstraling. Wie regelmatig een tuin onderhoudt, is over het algemeen sneller klaar met terugkerende klussen. Dat betekent dat periodiek tuinonderhoud niet duur is. We hebben vaak aan een paar uur per maand voldoende tijd om uw tuin gezond en groen te houden. Vraag naar onze speciale aanbiedingen.

Onderhoudswerkzaamheden

Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Terrasreiniging
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar fris en netjes bij ligt.

Groot tuinonderhoud

Onderhoudt u uw tuin zelf, maar heeft u hulp of advies nodig bij de grotere klussen als snoeien, verticuteren, maaien en bemesten? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het winter- of zomerklaar maken van uw tuin? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Neem ook eens een kijken naar een deel van onze gerealiseerde projecten.