Tuinonderhoud is vakwerk 
Zowel zakelijk als particulier mogelijk 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is en blijft vakwerk. Uw tuin leeft, groeit, bloeit en vraagt constant aandacht. Als u lang wilt genieten van uw tuin, dan is het noodzakelijk dat uw tuin goed wordt onderhouden. Zijn uw vingers niet zo groen als die van de hoveniers van Verdi Tuinen? Of heeft uw te weinig tijd om zelf aan de slag te gaan? Geen nood! Wij helpen u graag met het onderhoud van uw tuin. Onze hoveniers hebben veel ervaring met verschillende soorten tuinen en kunnen naast tuinonderhoud ook zorgen dat uw tuin sfeervol blijft.

Behoud de uitstraling en waarde van uw tuin

Tuinonderhoud is de basis voor langdurig genieten van uw tuin. U kent het wel. Het zonnetje schijnt weer en u wilt lekker genieten en tot rust komen in uw tuin. Echter heeft de winter zijn sporen nagelaten en moet de tuin eerst worden opgeknapt voordat u er volop van kunt genieten. Sporen van onkruid, dode planten, en een terras vol met groene aanslag. De ervaren hoveniers van Verdi tuinen maken uw tuin gegarandeerd weer zomerklaar! Regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin in zijn beste staat is zodat u er meer van plezier kunt hebben. Natuurlijk niet alleen in de zomer, maar in elk seizoen. Wij kunnen zelfs langskomen voor onderhoud als u op vakantie bent.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

Periodiek tuinonderhoud

Kiest u voor periodiek tuinonderhoud, dan komen wij op regelmatige basis bij u langs om uw tuin te voorzien van een onderhoudsbeurt. Periodiek tuinonderhoud hoeft niet veel te kosten, enkele uren per maand is vaak al voldoende om uw tuin gezond en groen te houden. Vraag naar onze speciale aanbiedingen voor periodiek tuinonderhoud. U kunt ons ook bellen voor het snoeien van een enkele struik of heg.

Onderhoudswerkzaamheden

Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Terrasreiniging
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar fris en netjes bij ligt.

Groot tuinonderhoud

Onderhoudt u uw tuin zelf, maar heeft u hulp of advies nodig bij de grotere klussen, zoals het rooien en snoeien van struiken en bomen, het verticuteren, maaien en bemesten van uw gazon of wilt u uw tuin winter- of zomerklaar maken? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Neem ook eens een kijken naar een deel van onze gerealiseerde projecten.