blank

Tuinonderhoud is 
de liefde die uw tuin nodig heeft 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinonderhoud

Jouw tuin leeft: het groeit, bloeit en vraagt constant aandacht. Een jaartje niet gesnoeid, bemest of winterklaar gemaakt? Dan staat jouw tuin er volgend seizoen heel anders bij. Of je het nou wilt of niet, tuinonderhoud is dus enorm nodig.

Heb je niet van die groene vingers en ziet je het al helemaal niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Of misschien vindt je het heerlijk om in de tuin te werken, maar is tijd jouw vijand? Grote of kleine werkzaamheden?

Voor ons maakt het niet uit, wij steken graag onze handen uit de mouwen in jouw tuin. Sterker nog, zo zijn we helemaal in ons element. Verdi Tuinen regelt jouw tuinonderhoud en zorgen dat jouw tuin sfeervol blijft.

10

Erg tevreden

Erg tevreden met hele traject van plan tot uitvoer. Mooie groene tuin, kijk er naar uit hoe het er in het voorjaar uit gaat zien als de planten wat gegroeid zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - oktober 29, 2022
10

Creatief, professioneel en betrouwbaar

Verdi Tuinen heeft onze achtertuin geweldig opnieuw aangelegd. Het creatieve ontwerp heeft heel goed ingespeeld op onze wensen. De communicatie is helder en de afspraken duidelijk. Niek en zijn team hebben een week lang keihard gewerkt en tijdens het werk goed overlegd en meegedacht. We zijn dus ontzettend blij met ons mooie tuin!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - oktober 23, 2022
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Optimale uitstraling en waarde van de tuin 

Stel je eens voor: de lente is in aantocht, het zonnetje schijnt en het is windstil. Dit is het ideale moment om weer naar buiten te gaan voor bijvoorbeeld een kopje koffie in de tuin.

De eerste zonnestralen van het jaar zijn altijd heerlijk om een nieuw seizoen in te luiden. Maar enkel de tuinstoelen uit de schuur halen en neerzetten, is niet genoeg. Sporen van onkruid, dode planten of een terras vol met groene aanslag … De winter heeft haar sporen nagelaten en eerst moet jouw tuin een opknapbeurt krijgen.

Wij maken jouw tuin gegarandeerd weer zomerklaar. Door regelmatig tuinonderhoud te plegen, komt jouw tuin in de beste staat. Op die manier kunt u er langer plezier van hebben.

Dit geldt natuurlijk niet enkel voor de zomer of lente, want ook in de herfst en winter zal er onderhoud nodig zijn. Desgewenst kunnen onze hoveniers langskomen voor onderhoud als je zelf op vakantie bent. Vertel ons wat  je wil in jouw tuin, wij doen de rest.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

hovenier houten
tuinonderhoud utrecht

Periodiek tuinonderhoud

Wil je dat jouw tuin er áltijd mooi, netjes en verzorgd uitziet? Kies dan voor periodiek tuinonderhoud, waar wij op regelmatige basis bij u langskomen om jouw tuin een onderhoudsbeurt te geven. Zie het als bijpunten bij de kapper: wij geven de tuin weer de benodigde liefde en aandacht voor een gezonde uitstraling.

Wie regelmatig een tuin onderhoudt, is over het algemeen sneller klaar met terugkerende klussen. Dat betekent dat periodiek tuinonderhoud niet duur is. We hebben vaak aan een paar uur per maand voldoende tijd om jouw tuin gezond en groen te houden. Vraag naar onze speciale aanbiedingen.

Onderhoudswerkzaamheden

Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Terrasreiniging
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar fris en netjes bij ligt.

Groot tuinonderhoud

Onderhoudt je de tuin zelf, maar heb je hulp of advies nodig bij de grotere klussen als snoeien, verticuteren, maaien en bemesten? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het winter- of zomerklaar maken van jouw tuin? Ook dan kun je op ons rekenen.

Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Neem ook eens een kijken naar een deel van onze gerealiseerde projecten.

tuinonderhoud
Martin is tuinexpert en weet alles over tuinen en tuinonderhoud. Heb jij een vraag over jouw tuin?

In deze regio’s (en omstreken) is Verdi Tuinen werkzaam:

– Zeist

– Utrecht

– Bilthoven

– Driebergen

– Bunnik

– De Bilt

– Houten

Contactformulier

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
kosten tuinonderhoud