Logo Appeltern Tuinexpert 2019 02

Wij zijn met trots Appeltern Tuinexpert!

De Tuinen van Appeltern is Nederlands enige tuininspiratie en tuinvoorlichtingsinstituut. Vanuit park in Appeltern waar maar liefst 200 voorbeeldtuinen liggen, zijn ze elke dag bezig om het liefdesvirus voor de tuin te verspreiden.

De Tuinen van Appeltern zijn aangelegd om te helpen! Alleen al via hun website www.appeltern.nl worden jaarlijks 2,5 miljoen mensen voorzien van de juiste informatie en ideeën. In het inspiratiepark zijn jaarlijks de nieuwste tuintrends te zien. Dit komt omdat bijna alle productfabrikanten, kwekers en overkoepelende organisaties met De Tuinen van Appeltern samenwerken.

Wij van Verdi Tuinen zijn op basis van onze vakbekwaamheid, creativiteit én onze passie door De Tuinen van Appeltern geselecteerd als ‘Appeltern Tuinexpert’. Een Appeltern Tuinexpert is begaan met het vak en de tuinbranche. Een tuinexpert levert een hoogwaardig tuinproduct en spant zich bovengemiddeld in voor het tuingeluk van de klant. Iedereen die bij De Tuinen van Appeltern aangeeft op zoek te zijn naar een kwalitatieve, betrouwbare, maar vooral ook enthousiaste partner voor hun tuin wordt verwezen naar het netwerk van ‘Appeltern Tuinexperts’. Wij zijn er trots op om deel uit te mogen maken van dit collectief!

Een leuke bijkomstigheid van de uitverkiezing door De Tuinen van Appeltern is dat we nu samen met hen en andere ‘Appeltern Tuinexperts’ een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere tuinwereld voor iedereen. We testen nieuwe methodieken en producten en bedenken oplossingen voor problemen zoals extreme droogte of juist wateroverlast. Daarnaast doen we duurzame suggesties aan de hand van de thema’s ‘Tuingeluk’ en ‘Tuingemak’.

Je kunt ons overigens van tijd tot tijd ook persoonlijk treffen in De Tuinen van Appeltern. We kijken dan mee in uitbreidingen en verbeteringen van het inspiratiepark. Ook zijn we regelmatig te gast in het tuinadviescentrum om vragen te beantwoorden en schetsadviezen te geven aan parkbezoekers.

Neem hieronder contact op met Verdi Tuinen

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.