tuinontwerp utrecht
hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Verdi Tuinen

Gek op groen

Ken je van die buitenkinderen … Die het liefst de hele dag buiten spelen en zich verwonderen om het moois van de natuur? Zo zijn wij ook, alleen in de volwassen variant. Wij houden van groen. Van de natuur. Van buiten zijn. Hoe cliché het ook klinkt, wij hebben écht van onze passie ons werk gemaakt. En dat merk je.

 

Alles voor een droomtuin

Elke dag bedenken we verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. We staan erom bekend de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijk: het moet passen bij degene die de tuin gebruikt.

 

Een team die van aanpakken weet

Ons team bestaat uit de beste hoveniers en voormannen uit Zeist en omgeving. Samen steken we onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wil je een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor jouw tuin? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

blank
10

Fantastisch resultaat

We hebben onze tuin compleet laten vernieuwen door Verdi Tuinen. De werkzaamheden zijn snel uitgevoerd door een heel team aan medewerkers, die allen enthousiaste vakmensen waren met oog voor detail en voor onze wensen. We hadden van tevoren niet kunnen verwachten dat het zo mooi zou worden. We zijn erg blij dat we jullie hebben ingehuurd en kijken nu al uit naar de zomer wanneer alle planten in bloei staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - maart 26, 2024
9

Heel erg tevreden

Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin en erg tevreden over de uitvoering van het werk! Verdi Tuinen is misschien niet de goedkoopste optie, maar de medewerkers communiceren goed, houden zich aan hun afspraken en leveren net werk af. Ze stoppen niet tot het perfect is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - januari 28, 2024
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
leeftuin
moderne tuin
Ruimte voor groene beplanting