tuinontwerp utrecht
tuinontwerp

Martin van Hell

Hoveniersbedrijf Verdi Tuinen

Ik ben de trotse eigenaar van hoveniersbedrijf Verdi Tuinen. Hoe cliché het ook klinkt: ik heb écht van mijn passie, mijn werk gemaakt. En dat merk je.

Elke dag bedenk ik verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. Voor mij is het essentieel om de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijke: het moet passen bij de mensen die de tuin gebruiken.

Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met de beste hoveniers en voormannen die ik in Zeist en omgeving kon vinden. Samen steken we elke dag onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wil je een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor jouw tuin? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

 

Neem hieronder contact op met Martin

9

Professioneel, vriendelijk en voortvarend

De achtertuin van ons nieuwe huis was recentelijk door een andere hovenier aangelegd. Omdat we onvoldoende groenbeleving hadden bij deze tuin, hebben we daarna Verdi tuinen ingeschakeld. Na een gesprek met Martin en een mooi beplantingsplan, is onze tuin in twee dagen door Remco en collega’s omgetoverd in een heerlijk groene tuin. Remco voelde goed aan welke sfeer wij met de beplanting wilden creëren en maakte een mooie mix van de reeds aanwezige en nieuwe beplanting. Er werd voortvarend gewerkt, waarbij er continu ruimte voor afstemming was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - mei 30, 2022
10

Fijne mensen die met je samenwerken

Verdi tuinen onze hele tuin laten renoveren, ze hebben er een mooi plaatje van gemaakt. De oriëntatie gesprekken verliepen al goed en er werd goed meegedacht met ons. Tijdens het leggen van de tuin werden we meegenomen in praktische zaken en was er genoeg ruimte voor last minute aanpassingen. De tuin hoeft nu niet meer opnieuw gedaan te worden, maar zeker een aanrader als dat in de toekomst nog eens zou moeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - mei 25, 2022
56 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
sedumdaken
 Een tuin vol mooie vlinders en bijen
Speelse tuin in Driebergen