tuinontwerp utrecht
tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Verdi Tuinen

Ik ben de trotse eigenaar van hoveniersbedrijf Verdi Tuinen. Hoe cliché het ook klinkt: ik heb écht van mijn passie, mijn werk gemaakt. En dat merk je.

Elke dag bedenk ik verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. Voor mij is het essentieel om de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijke: het moet passen bij de mensen die de tuin gebruiken.

Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met de beste hoveniers en voormannen die ik in Zeist en omgeving kon vinden. Samen steken we elke dag onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wil je een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor jouw tuin? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

 

Neem hieronder contact op met Martin

10

Erg tevreden

Erg tevreden met hele traject van plan tot uitvoer. Mooie groene tuin, kijk er naar uit hoe het er in het voorjaar uit gaat zien als de planten wat gegroeid zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - oktober 29, 2022
10

Creatief, professioneel en betrouwbaar

Verdi Tuinen heeft onze achtertuin geweldig opnieuw aangelegd. Het creatieve ontwerp heeft heel goed ingespeeld op onze wensen. De communicatie is helder en de afspraken duidelijk. Niek en zijn team hebben een week lang keihard gewerkt en tijdens het werk goed overlegd en meegedacht. We zijn dus ontzettend blij met ons mooie tuin!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - oktober 23, 2022
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
sedumdaken
natuurlijke tuin
Speelse tuin Driebergen