tuinontwerp utrecht
tuinontwerp

Martin van Hell

Hoveniersbedrijf Verdi Tuinen

Ik ben de trotse eigenaar van hoveniersbedrijf Verdi Tuinen. Hoe cliché het ook klinkt: ik heb écht van mijn passie, mijn werk gemaakt. En dat merk je.

Elke dag bedenk ik verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. Voor mij is het essentieel om de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijke: het moet passen bij de mensen die de tuin gebruiken.

Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met de beste hoveniers en voormannen die ik in Zeist en omgeving kon vinden. Samen steken we elke dag onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wil je een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor jouw tuin? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

 

Neem hieronder contact op met Martin

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
sedumdaken
 Een tuin vol mooie vlinders en bijen
Speelse tuin in Driebergen