tuinontwerp utrecht
hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Verdi Tuinen

Gek op groen

Ken je van die buitenkinderen … Die het liefst de hele dag buiten spelen en zich verwonderen om het moois van de natuur? Zo zijn wij ook, alleen in de volwassen variant. Wij houden van groen. Van de natuur. Van buiten zijn. Hoe cliché het ook klinkt, wij hebben écht van onze passie ons werk gemaakt. En dat merk je.

 

Alles voor een droomtuin

Elke dag bedenken we verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. We staan erom bekend de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijk: het moet passen bij degene die de tuin gebruikt.

 

Een team die van aanpakken weet

Ons team bestaat uit de beste hoveniers en voormannen uit Zeist en omgeving. Samen steken we onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wil je een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor jouw tuin? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

10

Uitstekend werk

Verdi Tuinen levert uitstekend werk. Ze zijn professioneel, vakkundig en hebben oog voor detail. Het team heeft geluisterd naar onze wensen en een prachtig tuinontwerp gemaakt. De uitvoering verliep vlekkeloos en de kwaliteit is top. We genieten elke dag van onze mooie tuin. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 22, 2023
10

Een geweldige ervaring met Verdi Tuinen

Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat Verdi Tuinen voor ons heeft verricht. Hun professionaliteit, aandacht voor detail en kundigheid hebben onze tuindromen werkelijkheid gemaakt. Het team ging zeer behulpzaam en vriendelijk te werk, en hun deskundigheid en ervaring kwam duidelijk naar voren in hun werk. Ze begrepen onze wensen volledig en wisten deze om te zetten in een prachtig ontwerp. De keuze van planten, bomen en bloemen door Verdi Tuinen heeft onze tuin tot leven gebracht. Het is nu een prachtige en serene plek waar we elke dag van genieten. Kortom, wij kunnen Verdi Tuinen ten zeerste aanbevelen. Ze leveren een uitmuntende service en vakmanschap van hoog niveau. Dankjewel Verdi Tuinen, voor een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 22, 2023
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
Ruimte voor groene beplanting
Welkom in deze Groene Oase!
natuurlijke tuin