blank

Tuinontwerp laten maken?

Een goed tuinontwerp is de basis van jouw buitenruimte en de eerste stap richting jouw nieuwe tuin. De ene tuin is de ander niet; zoveel smaken, zoveel tuinen. En dat weten wij maar al te goed. Het verschil tussen een vierkante of een ronde border bijvoorbeeld, heeft een behoorlijke impact op de stijl.

Bovendien is het ook zonde als je een tuin hebt aangelegd, maar het blijkt eigenlijk helemaal niet zo mooi als in gedachten. En dat is precies de reden waarom je een tuinontwerp maakt.

Met een tuinontwerp krijg je zekerheid dat alle gekozen elementen samenkomen tot een gebalanceerd geheel. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van tuinen en geven je de droomtuin waar je al zo lang naar uitkijkt!

Op zoek naar een tuinontwerp in 3D? Ook dat kan bij Verdi Tuinen! 

Kosten tuinontwerp

Intieme tuin

Oppervlakte: 0-100 m²

(2D & 3D tuinontwerp)

€ 685,-

Incl. btw

Comfortabele tuin

Oppervlakte: 100-200 m²

(2D & 3D tuinontwerp)

€ 795,-

Incl. btw

Bijzondere tuin

Oppervlakte: 200-300 m²

(2D & 3D tuinontwerp)

€ 950,-

Incl. btw

Exclusieve tuin

Oppervlakte: 300+ m²

(2D & 3D tuinontwerp)

prijs op aanvraag

Het tuinontwerp is exclusief een beplantingsplan.
Dit is de prijs per tuin. Meerprijs voor de voor- of achtertuin erbij in overleg.

Een geweldige ervaring met Verdi Tuinen

Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat Verdi Tuinen voor ons heeft verricht. Hun professionaliteit, aandacht voor detail en kundigheid hebben onze tuindromen werkelijkheid gemaakt. Het team ging zeer behulpzaam en vriendelijk te werk, en hun deskundigheid en ervaring kwam duidelijk naar voren in hun werk. Ze begrepen onze wensen volledig en wisten deze om te zetten in een prachtig ontwerp. De keuze van planten, bomen en bloemen door Verdi Tuinen heeft onze tuin tot leven gebracht. Het is nu een prachtige en serene plek waar we elke dag van genieten. Kortom, wij kunnen Verdi Tuinen ten zeerste aanbevelen. Ze leveren een uitmuntende service en vakmanschap van hoog niveau. Dankjewel Verdi Tuinen, voor een fantastische ervaring!
- Utrecht - augustus 22, 2023

Vakkundig en betrouwbaar

Wij hebben een mooi ontwerp laten maken bij Verdi Tuinen. Ze hebben fijn meegedacht in het proces en kwamen met creatieve ideeën. Ook de aanleg van de tuin is zeer prettig verlopen. De medewerkers waren uiterst behulpzaam en dachten goed mee. Echte vakmensen met een passie voor hun werk. Wij zijn zo tevreden dat wij ook het onderhoud van de tuin, door Verdi Tuinen laten doen.
- Zeist - mei 15, 2023
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Tuinontwerp laten maken

Is jouw tuin wel toe aan een nieuwe uitstraling? Of heb je hulp nodig omdat je een nieuwe woning met tuin heeft gekocht maar geen idee wat bij je past? Dan is het slim om een tuinontwerp te (laten) maken.

Met een tuinontwerp kunnen we visueel maken wat er gaat gebeuren en hoe de tuin eruit komt te zien. Het is een ideale optie om je een beeld te geven van uw toekomstige buitenruimte.

Zo kunnen we de ruimte opnieuw indelen, door creatief om te gaan met een kleine tuin. Of creëren we juist intieme zithoekjes, plek voor een buitenkeuken of een extra speelomgeving in een ruime tuin. Een tuinontwerp is eigenlijk als een bouwtekening waar we mogelijkheden schetsen.

Met onze tuinontwerpen laten we zien wat er allemaal mogelijk is met en in uw tuin. En dat is veel meer dan je denkt!

Kernpunten voor tuingeluk

Met ons tuinontwerp weten we hoe we kunnen zorgen voor optimaal tuingeluk. Voor nu, en in de toekomst. We houden daarbij rekening met de volgende vier punten.

De juiste verhouding tussen beplanting en verharding
Van nature willen we onszelf omgeven met planten. Het liefst zitten we er middenin. En toch vergeten mensen het weleens. We zien maar al te vaak dat er gekozen wordt voor een groot terras, zonder groen. Een misser, als je het ons vraagt.

Een goede combinatie van hoog en laag
Een vlakke tuin met alleen lage beplanting mist spanning, dieptewerking en sfeer. En juist de tuin mag best een beetje uitdagend zijn, nietwaar? Onze stelregel is daarom: de helft van de beplanting moet hoger zijn dan 90 cm.

Voldoende rust en privacy
Een tuin is als een huis; het is de plek om je geborgen geboren en veilig te voelen. Datzelfde gevoel dat u binnen ervaart, willen we buiten ook. Of het nou gaat om het creëren van een zithoekje, of juist het plaatsen van een grote struik; wij willen dat je tot rust komt in de tuin.

Niet te veel onderhoud of inspanning
Een tuin mag niet meer van je vragen dan je bereid bent om te geven. Maar als je een hekel heeft aan tuinieren, betekent het niet dat je geen groene tuin kunt hebben. Wij stemmen het plan geheel af op jouw wensen.

tuinontwerp laten maken
hoveniersbedrijf

Unieke sfeer

Een mooi uitzicht, een fijn terras waar je heerlijk kunt tafelen, sfeerverlichting, een praktische overkapping … Of wat dacht je van een gazon dat wel tegen een stootje kan, een speelse waterpartij of een buitenkachel voor warmte tijdens de late uurtjes.

Door goed te luisteren naar jouw wensen creëren we een tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw sfeer. Wij kunnen alle kanten op: modern, traditioneel, landelijk, gezellig, sfeervol, strak, maar vooral zoals je het zelf voor ogen hebt.

Eigentijds tuinontwerp

Bij Verdi Tuinen werken we graag vanuit en met een goed tuinontwerp. Zo weten we zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan met tijdens het aanleggen van jouw nieuwe tuin.

Een professioneel tuinontwerp en bijpassend beplantingsplan geeft houvast en zorgt voor een goede verhouding tussen groen en bestrating. De twee belangrijkste voordelen van een tuinontwerp zijn:

Waardevol advies
Heb je ontzettend veel creatieve en bijzondere ideeën, maar weet je niet of deze in de praktijk allemaal goed uit te voeren zijn? Of heb je bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een waterval in de tuin, maar geen idee of dat wel past met de rest van de uitstraling? Met onze ervaring kunnen wij een prachtig tuinontwerp voor je opstellen.

De juiste verhoudingen
Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe verschillende afmetingen uitkomen, zeker tussen groen en bestrating. We zorgen ervoor dat we een plan maken waar de verhoudingen kloppen en overeenkomt met jouw wensen.

Appeltern Tuinexpert

Verdi Tuinen is geselecteerd als Appeltern Tuinexpert. Een Appeltern Tuinexpert is op de hoogte van de laatste duurzaamheidsontwikkelingen, hij of zij respecteert de natuur en heeft oog voor specifieke wensen t.a.v. kwaliteit, comfort en gemak.

Het is een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door de Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Bekijk hier voorbeeldprojecten van ons om inspiratie op te doen!

Contactformulier

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
tuinontwerp