blank

Professionele tuinaanleg
voor jarenlang comfort en plezier

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg

Wie een tuin heeft, wil daar natuurlijk jaren plezier van hebben. Niemand zit te wachten op een stukje groen dat na loop van tijd z’n glans verliest. Met andere woorden: de tuinaanleg is bepalend voor de duurzaamheid en het gebruik ervan.

Bij Verdi Tuinen hebben we de groenste vingers en passie voor het vak. Het zit ‘m al in de naam: Verdi betekent namelijk groen. Bij de tuinaanleg gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. Dat vinden wij belangrijk, maar jij stiekem ook, want door onze werkwijze kunt je zo lang mogelijk van jouw tuin genieten.

Tuinaanleg zoals jij dat wilt 

Het aanleggen van een tuin is niet een klusje dat eventjes geklaard wordt. Een huis wordt immers ook niet gebouwd zonder ontwerp. Zo is dat ook met een tuin: het begint bij een tuinontwerp.

Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachten, of wil je advies wat er mogelijk is met jouw tuin. Misschien weet je al wat je wil, maar alleen nog niet hoe. En daar helpen wij je graag bij.

Het ontwerp geeft ons houvast bij de aanleg en voorkomt verrassingen achteraf. Zo weten we bijvoorbeeld waar we struiken moeten planten of zand moeten storten voor het terras.

Waar we ook beginnen, wij denken graag met je mee. We hebben immers maar één doel: de perfecte tuin voor jou aanleggen.

Kosten tuinaanleg

Tuin laten aanleggen en benieuwd naar de kosten?

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
10

Uitstekend werk

Verdi Tuinen levert uitstekend werk. Ze zijn professioneel, vakkundig en hebben oog voor detail. Het team heeft geluisterd naar onze wensen en een prachtig tuinontwerp gemaakt. De uitvoering verliep vlekkeloos en de kwaliteit is top. We genieten elke dag van onze mooie tuin. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 22, 2023
10

Een geweldige ervaring met Verdi Tuinen

Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat Verdi Tuinen voor ons heeft verricht. Hun professionaliteit, aandacht voor detail en kundigheid hebben onze tuindromen werkelijkheid gemaakt. Het team ging zeer behulpzaam en vriendelijk te werk, en hun deskundigheid en ervaring kwam duidelijk naar voren in hun werk. Ze begrepen onze wensen volledig en wisten deze om te zetten in een prachtig ontwerp. De keuze van planten, bomen en bloemen door Verdi Tuinen heeft onze tuin tot leven gebracht. Het is nu een prachtige en serene plek waar we elke dag van genieten. Kortom, wij kunnen Verdi Tuinen ten zeerste aanbevelen. Ze leveren een uitmuntende service en vakmanschap van hoog niveau. Dankjewel Verdi Tuinen, voor een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 22, 2023
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
tuinaanleg

Daarom laat je de tuin aanleggen door Verdi Tuinen:

  • Een tuinontwerp naar jouw droomtuin.
  • Waardevol en deskundig advies.
  • Een nauwkeurige voorbereiding én vakkundige uitvoering.
  • Hoveniers met maar één doel: elk project tot in detail afwerken.

Tuinaanleg volledig verzorgd

We zijn niet het type dat onszelf graag op de borst klopt, maar we zijn wel eerlijk. Onze hoveniers zijn eerste klas vakmensen en weten precies wat er moet gebeuren in jouw tuin. We vinden het logisch om efficiënt en opgeruimd te werken, zodat jij en je buren zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Je kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg:

  • Bestraten
  • Beplanten
  • Zetten van schuttingen of pergola’s
  • Aanleggen verlichting
  • Aanleggen beregeningssystemen
  • En nog veel meer…

Flexibele tuinaanleg

Op zoek naar een tuin die zakelijkheid en klasse uitstraalt of liever een speelse tuin vol met kleurige bloemen? Een klein deel van de tuin laten aanleggen, of juist de bestaande tuin aanpassen? Een nieuw terras, een make-over van de borders of werkt u huidige beregeningssysteem niet naar behoren? Dan bel je ons gewoon. Kijk alvast wie er van ons team langs kunnen komen.

Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen? Bekijk de foto’s van onze projecten. Naast het aanleggen van tuinen, zijn we ook gespecialiseerd in tuinonderhoud en sedumdaken.

tuinaanleg
kosten tuinaanleg
kosten tuinaanleg
harmen-verdituinen
Harmen is tuinexpert en weet alles over tuinen en tuinonderhoud. Heb jij een vraag over jouw tuin?

Waar werken de hoveniers van Verdi Tuinen?

– Utrecht

– Zeist

– Bilthoven

– Driebergen

– Bunnik

– De Bilt

– Houten

Contactformulier

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.

Ruimte voor groene beplanting

Oprit met biodiversiteit Ruimte voor groene beplanting In deze tuin hebben we gekozen voor natuurlijke materialen om een warme en gezellige sfeer te creëren. Het gebruik van grind draagt bij aan de authentieke uitstraling van deze tuin met jaren 30 woning. De oprit van onze tuin is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan […]Bekijk bericht

Welkom in deze Groene Oase!

Ontdek deze prachtige tuin vol natuurlijke schoonheid en duurzame materialen. Welkom in deze Groene Oase! Bij deze tuin hebben we gekozen voor een natuurlijke omgeving die kindvriendelijk is. De tuin is gevuld met kleurrijke bloemen en fladderende vlinders, waardoor er een biodiverse omgeving is ontstaan. Onze visie is om mens en natuur in harmonie samen te brengen, […]Bekijk bericht

 Een tuin vol mooie vlinders en bijen

Natuurlijke tuin bij een nieuwbouwwoning in Odijk Een tuin vol mooie vlinders en bijen In deze nieuwbouwwoning in Odijk wonen echte buitenmensen. Ze vroegen ons een tuin te creëren die veel ruimte bood voor groen. Een natuurlijke tuin met een goede biodiversiteit. En dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. De wijk is […]Bekijk bericht