Van een vakkundig aangelegde tuin heeft u jaren plezier
Wij verzorgen de volledige aanleg 

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg

Een tuin die direct goed aangelegd wordt, daar heeft u jaren plezier van. De hoveniers van Verdi Tuinen hebben de groenste vingers en passie voor hun vak! We heten niet voor niets Verdi Tuinen; verdi betekent groen. Bij de aanleg van uw tuin werken wij zoveel als mogelijk met duurzame materialen. Dat vinden wij belangrijk, omdat u lang van uw (nieuwe) tuin wilt genieten. Het is zonde als een slecht verzorgde tuin afbreuk doet aan uw woning. Wacht daarom niet langer, en ga aan de slag met het plannen van uw tuinaanleg, zodat u weer kunt genieten van uw droomtuin.

Tuinaanleg volledig naar uw wensen

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u blij bent met het eindresultaat en daarom denken onze ervaren hoveniers mee zodat de tuin matcht met uw persoonlijke stijl en wensen. De eerste stap is dan ook altijd een tuinontwerp. Dit voorkomt verrassingen achteraf en geeft houvast tijdens de tuinaanleg. Bij Verdi tuinen denken we het gehele proces met u mee. Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. We hebben immers maar één doel: de perfecte tuin voor u aanleggen. Door gebruik te maken van planten met diverse bladstructuren, kleuren en vormen creëren wij een vier seizoenen tuin voor u.

Laat uw tuin aanleggen door Verdi tuinen, en wij beloven u:

  • Een tuinontwerp naar uw droomtuin
  • Waardevol en deskundig advies
  • Een nauwkeurige voorbereiding gevolgd door vakkundige uitvoering
  • Hoveniers met maar 1 doel: elk project succesvol afronden

Tuinaanleg volledig verzorgd

Onze hoveniers zijn eersteklas vakmensen en verzorgen alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg: bestrating, beplanting, het zetten van schuttingen of pergola’s, verlichting, beregeningssystemen, enzovoort. We doen dat op een efficiënte en opgeruimde manier, zodat u en uw buren zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Flexibele tuinaanleg

Op zoek naar een tuin die zakelijkheid en klasse uitstraalt, of liever een speelse tuin vol met kleurige bloemen?  Wilt u slechts een deel van de tuin laten aanleggen of uw bestaande tuin aanpassen, bijvoorbeeld door de aanleg van een nieuw terras of een make-over van uw borders? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar eerdere tuinen door onze hoveniers? Bekijk dan hier een aantal foto’s van eerdere projecten. Naast het aanleggen van tuinen, zijn we ook gespecialiseerd in tuinonderhoud. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!