Professionele tuinaanleg
voor jarenlang comfort en plezier

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg

Wie een tuin heeft, wil daar natuurlijk jaren plezier van hebben. Niemand zit te wachten op een stukje groen dat na loop van tijd z’n glans verliest. Met andere woorden: de tuinaanleg is bepalend voor de duurzaamheid en het gebruik ervan. Bij Verdi Tuinen hebben we de groenste vingers en passie voor het vak. Het zit ‘m al in de naam: Verdi betekent namelijk groen. Bij uw tuinaanleg gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. Dat vinden wij belangrijk, maar u stiekem ook, want door onze werkwijze kunt u zo lang mogelijk van uw tuin genieten.

Tuinaanleg zoals u dat wilt 

Het aanleggen van een tuin is niet een klusje dat eventjes geklaard wordt. Een huis wordt immers ook niet gebouwd zonder ontwerp. Zo is dat ook met een tuin: het begint bij een tuinontwerp. Misschien heeft u al een bepaalde stijl in gedachten, of wilt u advies wat er mogelijk is met uw tuin. Misschien weet u al wat u wil, maar alleen nog niet hoe. En daar helpen wij u graag bij. Het ontwerp geeft ons houvast bij de aanleg en voorkomt verrassingen achteraf. Zo weten we bijvoorbeeld waar we uw struiken moeten planten of zand moeten storten voor het terras. Waar we ook beginnen, wij denken graag met u mee. We hebben immers maar één doel: de perfecte tuin voor u aanleggen.

Daarom laat u uw tuin aanleggen door Verdi Tuinen:

  • Een tuinontwerp naar uw droomtuin
  • Waardevol en deskundig advies
  • Een nauwkeurige voorbereiding én vakkundige uitvoering
  • Hoveniers met maar één doel: elk project tot in detail afwerken

Tuinaanleg volledig verzorgd

We zijn niet het type dat onszelf graag op de borst klopt, maar we zijn wel eerlijk. Onze hoveniers zijn eerste klas vakmensen en weten precies wat er moet gebeuren in uw tuin. We vinden het logisch om efficiënt en opgeruimd te werken, zodat u en uw buren zo mind mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden tijdens uw tuinaanleg:

  • Bestraten
  • Beplanten
  • Zetten van schuttingen of pergola’s
  • Aanleggen verlichting
  • Aanleggen beregeningssystemen
  • En nog veel meer…

Flexibele tuinaanleg

Op zoek naar een tuin die zakelijkheid en klasse uitstraalt of liever een speelse tuin vol met kleurige bloemen? Een klein deel van de tuin laten aanleggen, of juist de bestaande tuin aanpassen? Een nieuw terras, een make-over van de borders of werkt u huidige beregeningssysteem niet naar behoren? Dan belt u ons gewoon. Kijk alvast wie er van ons team langs kunnen komen.

Bent u benieuwd naar klanten die u voorgingen? Bekijk de foto’s van onze projecten. Naast het aanleggen van tuinen, zijn we ook gespecialiseerd in tuinonderhoud en sedumdaken.