blank

Professionele tuinaanleg
voor jarenlang comfort en plezier

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg

Wie een tuin heeft, wil daar natuurlijk jaren plezier van hebben. Niemand zit te wachten op een stukje groen dat na loop van tijd z’n glans verliest. Met andere woorden: de tuinaanleg is bepalend voor de duurzaamheid en het gebruik ervan.

Bij Verdi Tuinen hebben we de groenste vingers en passie voor het vak. Het zit ‘m al in de naam: Verdi betekent namelijk groen. Bij de tuinaanleg gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen. Dat vinden wij belangrijk, maar jij stiekem ook, want door onze werkwijze kunt je zo lang mogelijk van jouw tuin genieten.

Tuinaanleg zoals jij dat wilt 

Het aanleggen van een tuin is niet een klusje dat eventjes geklaard wordt. Een huis wordt immers ook niet gebouwd zonder ontwerp. Zo is dat ook met een tuin: het begint bij een tuinontwerp.

Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachten, of wilt je advies wat er mogelijk is met jouw tuin. Misschien weet u al wat u wil, maar alleen nog niet hoe. En daar helpen wij je graag bij.

Het ontwerp geeft ons houvast bij de aanleg en voorkomt verrassingen achteraf. Zo weten we bijvoorbeeld waar we struiken moeten planten of zand moeten storten voor het terras.

Waar we ook beginnen, wij denken graag met je mee. We hebben immers maar één doel: de perfecte tuin voor jou aanleggen.

Kosten tuinaanleg

Tuin laten aanleggen en benieuwd naar de kosten?

tuinaanleg

Daarom laat je de tuin aanleggen door Verdi Tuinen:

  • Een tuinontwerp naar jouw droomtuin.
  • Waardevol en deskundig advies.
  • Een nauwkeurige voorbereiding én vakkundige uitvoering.
  • Hoveniers met maar één doel: elk project tot in detail afwerken.

Tuinaanleg volledig verzorgd

We zijn niet het type dat onszelf graag op de borst klopt, maar we zijn wel eerlijk. Onze hoveniers zijn eerste klas vakmensen en weten precies wat er moet gebeuren in jouw tuin. We vinden het logisch om efficiënt en opgeruimd te werken, zodat jij en je buren zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Je kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg:

  • Bestraten
  • Beplanten
  • Zetten van schuttingen of pergola’s
  • Aanleggen verlichting
  • Aanleggen beregeningssystemen
  • En nog veel meer…

Flexibele tuinaanleg

Op zoek naar een tuin die zakelijkheid en klasse uitstraalt of liever een speelse tuin vol met kleurige bloemen? Een klein deel van de tuin laten aanleggen, of juist de bestaande tuin aanpassen? Een nieuw terras, een make-over van de borders of werkt u huidige beregeningssysteem niet naar behoren? Dan bel je ons gewoon. Kijk alvast wie er van ons team langs kunnen komen.

Bent u benieuwd naar klanten die je voorgingen? Bekijk de foto’s van onze projecten. Naast het aanleggen van tuinen, zijn we ook gespecialiseerd in tuinonderhoud en sedumdaken.

tuinaanleg
kosten tuinaanleg
kosten tuinaanleg