blank

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Hovenier van A - Z 

NEEM NU CONTACT OP >

Hovenier De Bilt en omgeving

U bent op zoek naar een hovenier in De Bilt. Is uw tuin toe aan vernieuwing, onderhoud of wilt u een compleet nieuwe buitenruimte aanleggen? Dan gooit u die klus gewoon bij ons over de schutting. Bij Verdi Tuinen werken we als hovenier in De Bilt elke dag met enorm veel plezier aan de mooiste tuinen. Wij worden gelukkig van groen, en dat ziet u terug in ons werk. We doen er alles aan om te zorgen dat u jarenlang van uw tuin kunt genieten. Laten we samen tot een plan komen die naadloos aansluit bij u als persoon. We bewijzen graag hoe groen onze vingers nou écht zijn.

Onze hoveniers in De Bilt helpen u met:

Elke dag springen we enthousiast uit ons bed om buiten aan de slag te gaan. Ongeacht zon, regen, hagel of sneeuw. Wij zijn op ons best als we buiten in de natuur bezig zijn. Onze diensten bestaan uit drie takken: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinontwerp

Een tuin is er niet zomaar. Daar gaat een proces aan vooraf. Waar komt de border en wat is de beste plek voor een terras? Het zijn vragen die ons vaak gesteld worden. Daarom werken wij met een professioneel tuinontwerp. We gaan het gesprek met elkaar aan om te kijken waar uw wensen liggen. Zo kunnen we uw ideeën visualiseren. Een tuinontwerp is bovendien een goede basis voor de tuinaanleg. Het is immers zonde om lukraak de tuin om te gooien, om er later achter te komen dat dat idee niet zo mooi staat. Samen komen we dus tot de beste inzichten. We creëren zo een tuin dat een podium verdient.

Tuinaanleg

De naam zegt het al: bij tuinaanleg, leggen we uw tuin aan. Denk hierbij aan het beplanten, bestraten of het plaatsen van schuttingen en pergola’s. Dit is vaak de tweede stap in ons proces. Heeft u al een tuinontwerp, of zit uw idee in uw hoofd en kunt u ons dit uitleggen? Dan kunt u ons uiteraard ook alleen voor de aanleg inschakelen. Onze hoveniers hebben allemaal hetzelfde doel: elke tuin zo mooi mogelijk opleveren. Dat doen we het liefst met kwalitatieve en duurzame materialen. Zo kunnen we u garanderen dat de tuin zo lang mogelijk meegaat. Lees meer over tuinaanleg.

Tuinonderhoud

Onderhoud = behoud. Het is een zin die we inmiddels zelfs in onze slaap opdreunen bij Verdi Tuinen. Want net als bij alles wat leeft, heeft ook de tuin onderhoud nodig. Het terugsnoeien van planten, onkruid verwijderen of een gazon onderhouden. Het is zijn relatief kleine klussen, maar enorm belangrijk voor het uiterlijk van de tuin. Wij zijn er voor iedereen die graag van een nette tuin wil genieten, maar liever geen onderhoud pleegt. Of juist voor de tuinliefhebber die zelf ook graag mee tuiniert, maar waar dit een te grote klus voor is. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er in elk seizoen fris en netjes bij ligt. Heeft u al een prachtige tuin in De Bilt of omgeving? We helpen u graag met het onderhoud.

De mooiste tuinen in De Bilt

Wij luisteren. Niet alleen naar hoe de wind door de blaadjes suist, of hoe de vogels buiten fladderen. We luisteren vooral naar uw wensen. Wij geloven in de kracht van een mooie tuin en dat willen we u graag laten zien. Maar dan is het essentieel dat een tuin bij uw wensen past. En daarom luisteren we aandachtig. Het is onze missie om uw nieuwe tuin weer te laten opbloeien. Een fijn terras waar u kunt genieten van een zomerse barbecue, een prachtig gazon met sfeerverlichting of speelse bloemperken die vrolijkheid ademen. Een tuin is zoveel meer dan een buitenruimte. Het is de ruimte waar u tot rust komt. Waar u zichzelf kan zijn en – als we het een beetje goed doen – vakantie in eigen land is. En dat laten we u graag zien.

Bekijk hier snel onze projecten om inspiratie op te doen!

Hovenier in de buurt van De Bilt

Bij Verdi Tuinen helpen we u graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht. Naast hovenier De Bilt werken wij ook vaak in Driebergen, Bilthoven, Nieuwegein en Zeist. Dus heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Martin voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.