Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Hovenier van A - Z 

NEEM NU CONTACT OP >

Hovenier De Bilt en omgeving

Op zoek naar een hovenier De Bilt? Dan bent u bij Verdi Tuinen aan het juiste adres. In de gehele regio Utrecht werken wij elke dag met plezier aan de mooiste tuinen. Zo dus ook in De Bilt! Onze hoveniers hebben een passie voor groen en werken met duurzame materialen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u jaren van uw schitterende tuin kunt genieten! Laten we samen tot een plan komen voor een tuin die echt bij u past. Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid!

Onze hoveniers in De Bilt helpen u met:

Tuinontwerp

Bij Verdi Tuinen denken we het gehele proces met u mee. Dit proces begint bij een professioneel tuinontwerp. Om uw tuin precies zo te krijgen als u wilt, is het belangrijk om ideeën eerst te visualiseren en op papier te zetten. Daarnaast werkt het als een goede basis voor tuinaanleg. Het zou zonde zijn als het resultaat na de aanleg toch niet bevalt. Een mooie bijkomstigheid: Als u de tuin door ons ook laat aanleggen en onderhouden, dan is het tuinontwerp altijd kosteloos. Samen komen we tot nieuwe inzichten en creëren we een tuinontwerp dat boven uw verwachtingen uitstijgt.

Tuinaanleg

Nadat er een passend ontwerp is gemaakt, leggen wij de tuin vakkundig aan. Onze hoveniers zijn niet bang hun groene vingers vies te maken! Ze hebben maar één doel: elk project succesvol afronden. Dit doen ze het liefst met kwalitatieve duurzame materialen. Zodat u jaren kunt genieten van uw droomtuin. Tijdens de tuinaanleg hoeft u zich nergens zorgen over te maken, onze hoveniers verzorgen alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg. Hier zorgen we dat alles soepel en op een opgeruimde manier gebeurd. Zo hebben u en uw omgeving zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden.

Tuinonderhoud

Na tuinaanleg is het van belang de tuin goed te onderhouden. Want zoals we bij Verdi altijd zeggen: Onderhoud = behoud. Uw tuin bloeit, leeft en groeit en heeft constant aandacht nodig. Wij helpen u graag met verschillende tuinonderhoud werkzaamheden, zoals plantenonderhoud, terrasreiniging, gazononderhoud, etc. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er in elk seizoen fris en netjes bij ligt. Heeft u al een prachtige tuin in De Bilt of omgeving? Ook dan helpen onze vakkundige hoveniers u graag met het onderhoud.

De mooiste tuinen in De Bilt

Door goed te luisteren, kunnen onze hoveniers alle wensen in uw nieuwe tuin verwerken. Zo ontstaan er de mooiste tuinen. Onze missie is dan ook De Bilt en jouw nieuwe tuin te laten opbloeien. Denk hierbij aan een fijn terras waar u kunt genieten van een gezellige barbecue in de zomer, een prachtig gazon, sfeerverlichting, vrolijke bloemperken of van een praktische overkapping voor de wat minder mooie dagen, alles is mogelijk!

Bekijk hier snel onze projecten om inspiratie op te doen!

Hovenier in de buurt van De Bilt

Bij Verdi Tuinen helpen we u graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht. Naast hovenier De Bilt werken wij ook vaak in Driebergen, Bilthoven, Nieuwegein en Zeist. Dus heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Martin voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Hovenier De Bilt: Martin