Logo Tuingeluk

Tuingeluk Appeltern

Jouw tuingeluk staat bij ons voorop!

Het klinkt zo logisch en voor ons is dat het ook. Het goede tuingevoel zou niemand mogen missen. En dus doen we er alles aan om dat bij al onze opdrachtgevers te bewerkstelligen. Belangrijke uitgangspunten zijn een creatief ontwerp en een gedegen, duurzame aanleg. Zoveel mogelijk van jouw wensen moeten daarbij door ons in de praktijk vertaald worden. Toch zijn we er dan nog niet. Een paar jaar geleden bedachten we met een aantal collega hoveniers en De Tuinen van Appeltern de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk.

Onbewust werkten we feitelijk al langer volgens die voorwaarden, maar hadden we ze nooit expliciet benoemd. Omdat we in het collectief van Appeltern Tuinexperts en De Tuinen van Appeltern iets wilden doen voor elke tuinbezitter in Nederland, hebben we destijds onze basisvoorwaarden wereldkundig gemaakt.

Het gaat om vier regels. Er moet sprake zijn van een goede verhouding tussen verharding en beplanting. Daarnaast moet er voldoende hoogte zijn en moet je jezelf vrij en veilig voelen in je tuin. Het meest belangrijk is misschien nog wel dat jouw tuin niet meer werk van je vraagt dan dat je zelf zou willen besteden.

Zoals gezegd, wij hielden altijd al rekening met deze richtlijn.

Toch kunnen we ons voorstellen dat je er meer over wilt lezen. We verwijzen we je dan ook graag naar onze website www.tuingeluk.nl.

 

Neem hieronder contact op met Verdi Tuinen

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.