Vacature hovenier Utrecht / Bunnik

Vacatures bij Verdi Tuinen

Wij zijn Verdi Tuinen: een hoveniersbedrijf dat voornamelijk in het midden van Nederland werkt. We zijn echte vakidioten en dagen elkaar uit om van elk project een groot succes te maken. Ons team bestaat uit een mooie mix van verschillende mensen, maar wel allemaal met dezelfde passie.

Enthousiaste Hovenier Aanleg en of Stratenmaker gezocht!

Zon, regen, wind of sneeuw: voor jou maakt het allemaal niet uit. Jij kunt niet wachten om elke dag weer naar buiten te gaan. Je bent echt het type dat graag je mouwen opstroopt en je handen vies maakt. Binnen stilzitten is totaal niet aan jou besteed.

Dat komt goed uit, want als Hovenier ben je natuurlijk de hele dag buiten in de tuin te vinden.

Werkvoorbereider/calculator

Offertes maken, werkvoorbereiding, collega’s aansturen en de planning beheren. Dit is waar jij goed in bent. Jij hebt een grote liefde voor het hoveniersvak én je kunt meerdere ballen in de lucht houden. Stiekem ben jij degene die de boel draaiende houdt.

BBL-leerling hovenier

Binnen zitten is niks voor jou. Sterker nog … als het ook maar even kan, ben jij in de natuur te vinden. Weer of geen weer: jij wordt gelukkig van buiten aan het werk zijn. Van planten snoeien en met machines werken. Ze zeggen ook wel dat je groene vingers hebt.

En dat is maar goed ook, want als leerling-hovenier hou jij je bezig met allerlei verschillende werkzaamheden in de frisse buitenlucht. De ene dag snoei je bomen en struiken, de andere dag onderhoud je siertuinen.