Nieuwe tuin in nieuwbouw

Bij het ontwerpen van de tuinen hebben we ervoor gezorgd dat er een perfecte balans is tussen functionaliteit en groen. Bijzondere aandacht is besteed aan het creëren van een leeftuin waar de bewoners kunnen ontspannen en genieten van het buitenleven.

Een opvallend kenmerk van deze tuinen is het gebruik van veel grind. Dit biedt niet alleen een modern en stijlvol uiterlijk, maar het zorgt ook voor voldoende zitgelegenheid. Of het nu gaat om gezellig samenzijn met vrienden en familie, of gewoon lekker een boek lezen in de zon, er is altijd genoeg ruimte om comfortabel te zitten en te genieten. Ook een voordeel dat het water gemakkelijk weg kan, waardoor je hier geen overlast van krijgt.

Naast het creëren van de perfecte buitenruimte, hebben we ook rekening gehouden met de biodiversiteit. Het is belangrijk om een omgeving te creëren waarin planten en dieren gedijen en elkaar aanvullen. Daarom zijn er verschillende plantensoorten geïntroduceerd die vlinders, bijen en andere insecten aantrekken.

Contact:

Benieuwd wat wij van jouw tuin kunnen maken? Neem contact met ons op!