blank

Duurzaamheid is ons kernwoord

NEEM NU CONTACT OP >

Hovenier Driebergen

Laat jouw tuin met liefde ontwerpen, aanleggen en onderhouden door hoveniersbedrijf Verdi Tuinen Driebergen.

Wil jij ook genieten van een mooi aangelegde en onderhouden tuin? Een tuin waar je geen omkijken meer naar hebt en die het hele jaar mooi is? 

Heb je een nieuw huis gekocht en geen tijd, zin of kennis om een tuin aan te leggen of onderhouden?

Het team van Verdi Tuinen heeft misschien wel de groenste vingers van Driebergen en omgeving. Bij ons staat één ding altijd bovenaan: een tuin die leeft. 

Want een tuin die bloeit en groeit, is een tuin waar jij jaren van kunt genieten. Wij creëren altijd een tuin past bij jou. 

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud in Driebergen

Geniet van een tuin die ontworpen is naar precies jouw wensen. Een mooie en gezonde tuin heeft een goede balans tussen voldoende groen en niet teveel onderhoud. 

Ons groene vingers aanbod – Hovenier Driebergen

Tuinontwerp Driebergen

Samen ontwerpen we een eigentijdse, duurzame en creatieve tuin die precies past bij jou.

Tuinaanleg Driebergen

Wij leggen jouw duurzame tuin aan, inclusief beplanting, bestrating, verlichtingen schuttingen.

Tuinonderhoud Driebergen

Wij onderhouden jouw tuin met liefde en geduld.
Want onderhoud = behoud.

Wat zeggen klanten over Verdi Tuinen? – Hovenier Driebergen

Verdi tuinen is een betrouwbaar, duurzaam en klantgericht hoveniersbedrijf in Driebergen en omgeving. Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt, niet wat wij zelf de mooiste oplossing vinden.

Zo kunnen we al jouw groene wensen in vervulling brengen. En kun jij genieten van alles wat groeit en bloeit.  En weten onze klanten ook. Zij zijn tevreden over het goede advies, de deskundigheid en afspraken die nagekomen worden.

Hovenier Verdi Tuinen Driebergen: liefde voor duurzaamheid

Wij zijn door de tuinen van Appeltern Tuinexpert geselecteerd. Dat betekent dat we aanbevolen worden op basis van kwaliteit en vakbekwaamheid. Het verplicht ons tot het leveren van duurzame tuinen met veel biodiversiteit. Het resultaat is een duurzame en prachtige groene tuin voor al onze klanten.

Maak kennis met ons team of neem direct contact op voor meer informatie of een offerte!

Nieuw tuinontwerp laten maken Driebergen

Wil jij een vakkundig aangelegde tuin? Of weet je ongeveer wat je wilt, maar geen idee hoe dat tot uiting komt? Waar je het beste een terras kunt aanleggen bijvoorbeeld?

Dan starten we met een tuinontwerp. We schuiven bij jou aan tafel en vragen je het hemd van het lijf. Wat vind je mooi? Wat niet? Heb je wensen, wat is belangrijk? Wel of geen kind- of diervriendelijke tuin? De truc zit hier in het luisteren. Alleen zo kunnen we al jouw wensen verwerken tot jouw droomtuin.

Aan een tuinontwerp zitten kosten verbonden. Je leest er meer over op onze pagina over tuinontwerp.

Bekijk hier onze tuinontwerp projecten in Utrecht, Driebergen en omgeving om inspiratie op te doen!

hovenier driebergen
leeftuin
moderne tuin
natuurlijke tuin
hoveniersbedrijf bilthoven

Tuinaanleg Zeist en omgeving

Een tuin moet passen bij jou. Pas als jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Verwacht van Verdi Tuinen niks minder dan de beste kwaliteit en de beste service. Als vakidioten zijn we gek op groen (Verdi uit onze bedrijfsnaam betekent niet voor niets ‘groen’). We zijn dus ook altijd op zoek naar manieren om jouw tuin zo groen mogelijk aan te leggen.

Niet alleen met de kleur, maar vooral ook in duurzaamheid. Dat betekent dat we met duurzame materialen werken. Zo weten we zeker dat jij nog jaren kunt genieten van jouw droomtuin.

Wij houden ons bezig met allerlei soorten tuinaanleg. Je kunt ons inschakelen voor onder andere:

● Bestrating
● Beplanting
● Zetten van schuttingen of pergola’s

Tuinonderhoud Driebergen – Hovenier Driebergen

Tuinonderhoud is misschien wel het allerbelangrijkste voor jouw tuin. Een seizoen niks gedaan en jouw tuin ligt er heel anders bij. Jouw tuin groeit, leeft en bloeit. Daardoor heeft deze constant aandacht nodig. Heb je zelf geen groene vingers of geen tijd of zin in het tuinonderhoud? Dan gooi je dat gewoon bij ons over de schutting. Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk aan:

● Planten onderhoud
● Algen en mos bestrijding
● Gazon onderhoud
● Snoeien van de heg en/of bomen
● Terrasreiniging
● Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er het hele jaar netjes en fris bij ligt. Tuinonderhoud hoeft niet veel te kosten, soms is een paar uur per maand al voldoende. Vraag naar de mogelijkheden voor periodiek tuinonderhoud.

hovenier zeist

Onderhoud = behoud.

De gouden tip van elke hovenier.

Contactformulier

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.

Hoveniersbedrijf in Driebergen

Bij Verdi Tuinen helpen we je graag om jouw droomtuin te realiseren.Utrecht, zoals Driebergen, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Houten en Nieuwegein. Wil je een bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Of heb je hulp nodig bij het onderhouden van jouw tuin? Wij adviseren en informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.