blank

Professioneel onderhoud mogelijk 
voor elke bedrijfstuin 

NEEM NU CONTACT OP >

Onderhoud bedrijfstuin

Bekijk hier de Verdi Bedrijfstuinen website gericht op ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen.

Een mooie bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Ligt uw bedrijfstuin er een beetje treurig bij? Dan is de kans groot dat voorbijgangers onbewust een negatieve indruk krijgen van uw onderneming. Onderhoud van een bedrijfstuin is dus essentieel. Uw tuin leeft, groeit en bloeit. Het vraagt dus ook constant om aandacht. Wij begrijpen dat dit niet uw eerste prioriteit is. Laat dat nou net wél die van ons zijn.

Bij Verdi tuinen nemen we uw zorg voor uw bedrijfstuin over. Door de jaren heen hebben we een reputatie opgebouwd van een betrokken hovenier voor bedrijfstuinen. We doen allerlei onderhoudswerkzaamheden als snoeien, onkruid bestrijden, terrasreiniging en algemeen onderhoud. Direct een offerte aanvragen voor het onderhouden uw bedrijfstuin? Neem contact met ons op.

Behoud de uitstraling en waarde van uw bedrijfstuin

We zien het vaak gebeuren. Een bedrijfstuin die de eerste jaren floreert, en daarna steeds een beetje glans verliest. De eerste periode is iedereen vaak nog bereid een steentje bij te dragen. Maar zodra er groot onderhoud moet gebeuren, blijft die taak onverhoopt liggen. Jammer, want een nette bedrijfstuin laat een positieve indruk achter. Niet alleen bij uw klanten, ook bij uw medewerkers. Juist de bedrijfstuin is een goede plek waar medewerkers even op adem kunnen komen. Kunnen ontspannen en waar ze even niet aan werk hoeven te denken. Aan ons de taak om te zorgen dat uw bedrijfstuin er altijd netjes bij ligt. Wij geven uw bedrijfstuin de aandacht die het verdient. Zo kunt u zich richten op zaken die voor u echt belangrijk zijn.

Onderhoud = behoud. De gouden tip van elke hovenier.

Onze onderhoudswerkzaamheden

We bieden verschillende diensten om uw bedrijfstuin te onderhouden: van het snoeien van planten tot reinigen van een terras. Kiest u voor periodiek onderhoud, dan komen we regelmatig langs om uw bedrijfstuin te onderhouden. In overleg met u kijken wat uw bedrijfstuin nodig heeft. Op basis van onze ervaring en uw wensen kunnen wij de frequentie van het onderhoud van uw bedrijfstuin afstemmen.

Hoe zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin er het hele jaar fris en netjes bijligt? Bij tuinonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Plantenonderhoud
  • Algen en mos bestrijding
  • Terrasreiniging
  • Gazononderhoud
  • Snoeien van de heg en/of bomen
  • Onkruidbestrijding
  • Verwijderen van bladeren (met name in de herfst)

Kosten onderhoud bedrijfstuin

Periodiek tuinonderhoud hoeft niet veel te kosten. Vaak hebben wij al genoeg aan een paar uur per maand om uw bedrijfstuin netjes en groen te houden. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor een eenmalige klus. Denk aan het snoeien van een struik of heg.

 

Verdi tuinen, de specialist in het onderhouden van bedrijfstuinen

Kiest u voor Verdi tuinen, dan kiest u voor dé hovenier voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Naast tuinonderhoud kunnen wij u ook helpen met tuinontwerp en tuinaanleg. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor advies of een afspraak.

Neem ook eens een kijken naar een deel van onze gerealiseerde projecten.

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.