Martin van Hell

Martin van Hell

Ik ben de trotse eigenaar van Verdi Tuinen. Hoe cliché het ook klinkt: ik heb écht van mijn passie, mijn werk gemaakt. En dat merkt u.

Elke dag bedenk ik verfrissende en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren of te onderhouden. Voor mij is het essentieel om de juiste balans te vinden in een tuin. Een mooie harmonie tussen voldoende groen en niet te veel onderhoud. En natuurlijk het meest belangrijke: het moet passen bij de mensen die de tuin gebruiken.

Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met de beste hoveniers en voormannen die ik in Zeist en omgeving kon vinden. Samen steken we elke dag onze handen uit de mouwen voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen.

Wilt u een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf voor uw tuin? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

 

Neem hieronder contact op met Martin

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!