Hovenier De Bilt: Martin

Martin van Hell 

Mijn naam is Martin van Hell en ik ben de trotse eigenaar van Verdi tuinen. Al op jonge leeftijd had ik een passie voor groen en van die passie je werk maken is het mooist wat er is! Dagelijks houd ik me bezig met het zoeken naar verfrissende ideeën en verrassende elementen om een unieke tuin te realiseren. Essentieel is het vinden van de juiste balans in een tuin. Een goede balans bestaat uit de aanwezigheid van voldoende groen gecombineerd met een comfortabele en onderhoudsvriendelijke tuin.

U wilt een creatief, laagdrempelig en persoonlijk hoveniersbedrijf dat u van A tot Z ontzorgt? Wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Neem hieronder contact op met Martin 

Vragen?

Vul het formulier hiernaast in, en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact om al je vragen te beantwoorden!