blank

Tuinaanleg Utrecht en omgeving

 

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg Utrecht en omgeving

Op zoek naar een professionele tuinaanleg Utrecht? Een vakkundig aangelegde tuin staat garant voor jaren plezier. Van struiken die de mooiste vlinders trekken tot een perfect gekozen zitje voor heerlijke zonuren. Een tuin is zoveel meer dan alleen een buitenruimte.

Het is een plek waar u tot rust komt; het is het verlengde van uw huis. Onze creatieve hoveniers zijn geboren met groene vingers en weten precies hoe ze uw tuin het beste kunnen aanleggen. Bij Verdi Tuinen weten we alles van tuinaanleg in Utrecht. Door de jaren heen hebben we al mooie tuinen aangelegd in de regio. Woon je in Bilthoven, Zeist, Nieuwegein of Leidsche Rijn? Wij laten graag zien hoe groen onze vingers nou écht zijn.

Creatief, professioneel en betrouwbaar

Verdi Tuinen heeft onze achtertuin geweldig opnieuw aangelegd. Het creatieve ontwerp heeft heel goed ingespeeld op onze wensen. De communicatie is helder en de afspraken duidelijk. Niek en zijn team hebben een week lang keihard gewerkt en tijdens het werk goed overlegd en meegedacht. We zijn dus ontzettend blij met ons mooie tuin!
- Vleuten - oktober 23, 2022

Professioneel, vriendelijk en voortvarend

De achtertuin van ons nieuwe huis was recentelijk door een andere hovenier aangelegd. Omdat we onvoldoende groenbeleving hadden bij deze tuin, hebben we daarna Verdi tuinen ingeschakeld. Na een gesprek met Martin en een mooi beplantingsplan, is onze tuin in twee dagen door Remco en collega’s omgetoverd in een heerlijk groene tuin. Remco voelde goed aan welke sfeer wij met de beplanting wilden creëren en maakte een mooie mix van de reeds aanwezige en nieuwe beplanting. Er werd voortvarend gewerkt, waarbij er continu ruimte voor afstemming was.
- Houten - mei 30, 2022
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Laat ons een tuin aanleggen die bij je past

Zoveel mensen, zoveel smaken. En dat is precies het mooie van een tuin. De een wil gras onder z’n voeten voelen en lekker woelen in de aarde. De ander ploft liever op een tuinstoel onder een schaduwrijke plant met een verfrissend drankje erbij.

Het is dus belangrijk dat u een tuin krijgt die past bij u als persoon. Onze hoveniers stemmen daarom de tuin af op uw wensen. Het begint allemaal met een tuinontwerp. We beginnen met een schets van de toekomstige tuin. Samen kijken we of dit past bij wat u wil en kunnen wij de perfecte tuin aanleggen. We maken bovendien gebruik van planten in allerlei vormen, structuren en kleuren.

We creëren uiteraard een vierseizoenentuin. Een tuin die zowel in de zomer als in de winter even mooi is. Hier kunt u elk seizoen van het jaar optimaal genieten.

Flexibele tuinaanleg Utrecht

Een speelse tuin met kleurrijke bloemen, of een strakke tuin die past bij het interieur van het huis. Een bestaande tuin aanpassen of alleen een klein gedeelte laten aanleggen. Bedenk het, en wij leggen het voor u aan. Heeft u al borders aangelegd, maar kunnen ze wel een metamorfose gebruiken? Of spaart je al tijden voor een nieuw terras? Het is allemaal mogelijk.

Laat ons langskomen en wij vertellen je wat wel of niet werkt voor uw buitenruimte. Onze hoveniers zijn toegewijde professionals met een flinke dosis liefde voor het vak. Wij maken uw ideeën graag werkelijkheid. Soms zelfs een tikkeltje eigenwijs: want we komen graag met nieuwe ideeën om uw wens nóg meer kracht bij te zetten.

Laat je tuin Utrecht aanleggen door Verdi tuinen, en wij helpen je met:

  • Een tuinontwerp naar jouw droomtuin
  • Deskundig en waardevol advies
  • Een nauwkeurige voorbereiding gevolgd door vakkundige uitvoering
  • Hoveniers met maar 1 doel: elk project succesvol afronden
tuinontwerp laten maken
tuinontwerp

Onze projecten rondom Utrecht

In Utrecht en omgeving hebben wij al vele mooie tuinen mogen aanleggen. Benieuwd naar deze tuinen? Bekijk de foto’s van eerdere projecten. Als je wilt, denken we het hele proces met je mee: ontwerp, aanleg en onderhoud. Wat we aanleggen varieert elke dag.

Met zoveel verschillende klanten, mogen we ook een hoop verschillende tuinen aanleggen. Onze instelling is echter altijd hetzelfde: alles om de perfecte tuin te creëren. Een tuin waar je je thuisvoelt, die bij je past en kunt genieten van elk seizoen.

Tuinaanleg Utrecht en omstreken

Bij Verdi Tuinen helpen we je graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht, zoals Driebergen, De Bilt, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven.

Dus wilt je de bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Wil je een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of heb je hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met op met Martin voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Contactformulier

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.
tuinontwerp