Van een vakkundig aangelegde tuin heeft u jaren plezier
Wij verzorgen de volledige aanleg 

 

NEEM NU CONTACT OP >

Tuinaanleg Utrecht en omgeving

Op zoek naar een professionele tuinaanleg Utrecht? Van een vakkundig aangelegde tuin heeft u jaren plezier. Doe het daarom meteen goed! Bij Verdi tuinen hebben wij veel ervaring met tuinaanleg Utrecht. Onze creatieve hoveniers zijn geboren met groene vingers en nemen graag uw tuin zorgen van u over. Wij werken bij de aanleg van uw tuin zoveel mogelijk met duurzame materialen. Dat vinden wij belangrijk, omdat u dan extra lang van uw (nieuwe) tuin kunt genieten. Wij zijn met name actief in de regio Utrecht. Verschillende tuinen zijn aangelegd in plaatsen als Bilthoven, Zeist, Nieuwegein en Leidsche Rijn.

Laat ons een tuin aanleggen die bij u past

Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent met het eindresultaat. Aangezien elke klant een persoonlijke stijl en wensen heeft, denken onze ervaren hovenier graag mee. Zo creëren wij een tuin die afgestemd is en volledig voldoet aan uw wensen. Dit begint met een tuinontwerp. Door een tekening/schets te maken, komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast geeft dit een goede houvast tijdens de tuinaanleg. Op deze manier kunnen we de perfecte tuin voor u aanleggen. Door gebruik te maken van planten met diverse vormen, bladstructuren en kleuren creëren wij een vier seizoenen tuin voor u.

Flexibele tuinaanleg in Utrecht

Wij van Verdi Tuinen denken graag met u mee! Dus bent u opzoek naar een speelse tuin vol kleurrijke bloemen of op zoek naar een strakke tuin die klasse uitstraalt? Wilt u uw bestaande tuin aanpassen of slecht een gedeelte van de tuin laten aanleggen, bijvoorbeeld door een metamorfose van de borders of door de aanleg van een nieuw terras? Het is allemaal mogelijk! Wij hebben goed inzicht in wat werkt en wat niet. De Hoveniers van Verdi Tuinen zijn toegewijde professionals met liefde voor het vak! Ze maken van uw ideeën graag werkelijkheid.

Laat uw tuin Utrecht aanleggen door Verdi tuinen, en wij helpen u met:

  • Een tuinontwerp naar uw droomtuin
  • Deskundig en waardevol advies
  • Een nauwkeurige voorbereiding gevolgd door vakkundige uitvoering
  • Hoveniers met maar 1 doel: elk project succesvol afronden

Onze projecten rondom Utrecht

In Utrecht en omgeving hebben wij al vele mooie tuinen mogen aanleggen. Benieuwd naar deze tuinen? Bekijk dan hier een aantal foto’s van eerdere projecten. Bij Verdi tuinen denken we het gehele proces met u mee. Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. Alles om de perfecte tuin te creëren.

Tuinaanleg in de buurt van Utrecht

Bij Verdi Tuinen helpen we u graag om uw perfecte tuin te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Utrecht, zoals bijvoorbeeld Driebergen, De Bilt, Zeist, Nieuwegein en Bilthoven. Dus wilt u uw bestaande tuin opnieuw laten aanleggen? Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met op met Martin voor vrijblijvend advies of een afspraak.

    Tuinaanleg Utrecht