Comfortabele tuin in het groen

De wens:

Maak een comfortabele tuin waar we echt in het groen zitten

De tuin:

Wie Verdi Tuinen een beetje kent, weet dat wij van duurzaam houden. Daarom vonden we dit project zo leuk om te doen, want de klinkers zijn hergebruikt. Het is ontzettend mooi en milieuvriendelijk als je oude materialen nogmaals kunt gebruiken. Daarnaast kregen wij de opdracht om de complete tuin aan te pakken: van beplanting tot bestrating en van verlichting tot beregening.

In een speciaal hoekje in de tuin hebben we een zitgedeelte gecreëerd. Dit ligt op een verhoogde vlonder met daarboven een pergola met Blauwe regen. Zodra het seizoen aanbreekt, zal deze plant idyllisch bloeien; een echte eyecatcher in de tuin. We kunnen niet wachten om hier foto’s van te nemen!

Ook de voortuin kreeg een Verdi-behandeling: onze klanten wilden hier meer ruimte terugzien. Dit moest een plek worden waar ze met buren konden bijkletsen op een vrijdagmiddag, maar wat ook leuk aanspreekt voor kinderen. Wij hebben een gezellig plekje gecreëerd voor de ouders en een rekstok voor de kinderen geplaatst. Letterlijk een tuin voor jong en oud!

Contact:

Benieuwd wat wij van uw tuin kunnen maken? Neem contact met ons op!