blank

Duurzaamheid is ons kernwoord

NEEM NU CONTACT OP >

Duurzame tuin

Bij Verdi Tuinen geloven we in duurzaamheid. Dat uit zich niet alleen in langdurige samenwerkingen, ook onze werkwijze is gebaseerd op duurzame methoden.

Liefde voor duurzame tuinen

Wie een tuin heeft, wil daar zo lang mogelijk van genieten. Met andere woorden: een tuin moet een leven lang plezier geven. Duurzaamheid heeft te maken met de levensduur van een tuin, maar ook met de natuur én alles wat daarbij hoort. We werken daarom zo duurzaam mogelijk.

We zijn een Appeltern Tuinexpert
We zijn door de tuinen van Appeltern Tuinexpert geselecteerd. Dat betekent dat we aanbevolen worden op basis van kwaliteit en vakbekwaamheid. De titel verplicht ons duurzame tuinen te maken met veel biodiversiteit. Het resultaat: duurzame én prachtig groene tuinen.

Natuurlijke tuin aanleggen?

We respecteren de natuur
Agressieve bestrijdingsmiddelen zijn niet nodig, want er is altijd een natuurlijk alternatief. Ook zijn we gek op vogels. Daarom proberen wij deze beestjes met de juiste beplanting in uw tuin te krijgen. Leuk om te zien, nog leuker om hen te horen fluiten. Daarnaast zouden we graag op elk dak een Sedumdak willen zien. Goed voor het milieu!

We kiezen voor elektrisch gereedschap
Motorisch gereedschap werkt op fossiele brandstoffen en dat vinden wij zonde. Daarom kiezen we liever voor elektrisch gereedschap. Zo gebruiken we een elektrische heggenschaar om de haag te snoeien. Is er geen andere optie? Dan gebruiken we een zo schoon mogelijke brandstof.

We vangen regenwater op
Regenwater hoort niet thuis in het riool. Daarom vangen wij regenwater op of laten we het weglopen in de natuur. We stimuleren onze klanten om hun regenpijp door te zagen en adviseren over manieren om regenwater op te vangen.

We werken mee aan duurzame initiatieven
We hebben wel ons diploma, maar we zijn natuurlijk nooit uitgeleerd. Daarom werken we samen met verschillende duurzame initiatieven om ervaringen, tips en kennis uit te wisselen. Samen zetten we ons in om de natuur zo mooi mogelijk te houden.

Laat ons weten wat Verdi Tuinen voor jou kan betekenen.