Spannende belevingstuin in Zeist

In Zeist hebben we een spannende tuin mogen aanleggen. De tuin heeft twee leefgedeeltes gekregen: naast een heerlijk groot terras aan de woning, is er achterin de tuin een groot tuinhuis met veranda geplaatst, zodat de bewoners ook op minder zomerse dagen kunnen genieten van het buitenleven. Water speelt een belangrijke rol.

Er is een natuurlijke vijver met moerasgedeelte en een waterloopje. Nu nog zichtbaar, maar binnenkort overgroeid, zodat je enkel nog het geluid van het stromende water hoort, heel bijzonder! Een zwevende, verhoogde loopbrug in een schuine lijn aangebracht, geeft diepte. Deze tuin geeft alle seizoenen kleur, er zijn veel bloemen en planten neergezet voor een natuurlijke uitstraling. Schelpen en grote keien maken het plaatje compleet. Deze tuin nodigt uit om je stoel op te pakken en steeds ergens anders te gaan zitten, want in ieder hoekje valt iets te ontdekken!

Contact:

Wilt u weten wat Verdi Tuinen voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.